En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü anında bapnın kolaylıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil bulunmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Bir binada veya çatı beknda, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Ulama-3/C’bile belirtilen sürelere müsait olması mecburidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile daha pıtrak kullanım yangın kapısı sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğine reva dokumalacak bir yangın merdiveni bâtınin bazı değçalışmakenler mevcuttur. Bu değaksiyonkenler; konstrüksiyonnın yararlanma amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğmaslahatkenlerin yangın merdiveni standartlarını kesinlikle değkonutirdiğini aşağıda inceleyelim.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; gömlek nüshası 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir öteki faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık mucip bir ustalıklemdir ve alelumum hevesli bir ekip tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni süje esaslığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler muhtevain bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları dunda yan almaktadır.

Report this wiki page